Materiale de constructii, Murexin, Savana, Rigips, Super Weiss, Dufa, Baumit, Ceresit.
Livrare la domiciliu.
Yahoo:
Livrare la domiciliu - Materiale de constructii Time Construct
Hidroizolatii si izolanti
 
preturile sunt actualizate zilnic

 AplaHydroStop 10 kg
contactati-ne pentru mai multe detalii

Amorsa bituminoasa la rece pe baza de apa

Consum: 0,8 si 4 kg/mp, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica verticala, orizontala, terasa circulata sau necirculata.

Timp de uscare intre 2 si 12 ore.


Ambalaj 10 kg

La comanda

 AplaHydroStop 18 kg
112 RON / bucata TVA inclus

Amorsa bituminoasa la rece pe baza de apa

Consum: 0,8 si 4 kg/mp, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica verticala, orizontala, terasa circulata sau necirculata.

Timp de uscare intre 2 si 12 ore.


Ambalaj 18 kg

In stoc

 AplaHydroRepairs 20 kg
235 RON / bucata TVA inclus

Emulsie bituminoasa super elastica pentru hidroizolatii

AplaHydroRepairs este o emulsie de impermeabilizare, compusa din bitum pur, elastomeri sintetici, rasini si agenti impotriva exfolierii, ce formeaza o pelicula elastica cu execelenta adeziune la cele mai uzuale elemente structurale si este rezistenta la radiatiile UV,in ciuda culorii inchise.

Utilizari: hidroizolatie pentru acoperisuri plane, balcoane, pereti, pivnite si alte suprafete din beton, repararea straturilor vechi de bitum, amorsa pentru membranele bituminoase, adeziv pentru materialele termoizolante. AplaHydroRepairs este compatibil cu betonul, betonul usor, caramida, piatra, lemnul, metalul, gips-cartonul, polistirenul, poliuretanul.

Consum: 0,3 si 0,5 kg/mp/strat. Primul strat se dilueaza cu 15 - 20 % apa, iar al doilea cu 10 % apa.

Timp de uscare: aprox. 3 ore.

Ambalaj 20 kg


La comanda

 AplaHydroStop Solvent 20 L
contactati-ne pentru mai multe detalii

Amorsa bituminoasa hidroizolatoare pe baza de solvent

AplaHydroStop Solvent este o solutie monocomponenta hidroizolatoare pe baza de bitum, compusa din doua tipuri de asfalt - asfalt moale 80/100 si asfalt tare 85/25, diluabila cu solvent, si consolidata cu rasini pe baza de poliuretan si SBS (Styrene-Butadiene-Styrene). Dupa aplicare, cand se usuca, formeaza o pelicula cu proprietati plastice si rezistenta mecanica mare.AplaHydroStop Solvent este folosit pentru protectia metalelor si a constructiilor din beton aflate in contact permanent cu apa, chiar si cu apa de mare. Mai poate fi folosit de asemenea pentru amorsarea si fixarea membranelor bituminoase in special pe suprafetele verticale de beton. Este cel mai potrivit produs pentru protectia tevilor de canalizare si a tuburilor de metal.


Consumul depinde de puterea de absorbtie si de stratul suport.

Suprafete metalice: 0,5 – 0,6 kg/m2 / strat;

Suprafete din beton: 1 kg/m2 in doua straturi;


Timpul de uscare este de 48 ore.

Ambalaj 20 L


La comanda

 Amorsa bituminoasa solvent Bituprimer 20 L
137,64 RON / bucata TVA inclus

Amorsa bituminoasa pe baza de solvent cu uscare rapida

Ambalaj 20 L

La comanda

 Banda Aluband
contactati-ne pentru mai multe detalii

Utilizari
Banda folie compusa dintr-un strat bituminos puternic adeziv, acoperit cu folie de aluminiu foarte rezistenta la conditiile mediului exterior. Recomandat pentru etansarea jgheaburilor, a ferestrelor boltite, etansarea peste bare de sticla, etansarea intre pereti si extensii, la imbinarea acoperisului.Aluband este usor de aplicat in forma dorita, se lipeste instantaneu si are o mare rezistenta la rupere. Rezistenta la temperatura dupa intarire: -10C +80C. grade
Se pot face si insonorizari pentru sistemele audio din masina (auto)
Mod de aplicare
Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate si fara particule sau impuritati. Indepartati folia suport si apasati banda pe suprafata. Asigurati-va ca se realizeaza contactul perfect si ca nu se formeaza bule de aer, netezind cu o carpa sau cu un rulou. Nu este recomandata pentru suprafete supuse imersiei continue in apa, pentru suprafete din polietilena, polipropilena sau Teflon.
Dimensiuni rola
5, 10, 15, 20, 30, 60 cm latime x 10 m lungime

La comanda

 Membrane bituminoase,carton bitumat , cu si fara ardezie
contactati-ne pentru mai multe detalii

La comanda
Pentru detalii contactati-ne

* in functie de cantitate preturile sunt negociabile si transportul gratuit in Bucuresti
* preturile sunt exprimate in RON si contin TVA
* preturile pot fi modificate fara un anunt prealabil si intra in vigoare din ziua afisarii pe site
Materiale de constructii  Policarbonat Bucuresti  Rigips-Profile-Accesorii  Osb  Termosistem  Plasa sudata  Vata minerala  Vata bazaltica  Adezivi gresie si faianta  Ciment ,Glet, Sapa  Amorse Aracet Chit  Vopsea Lavabila  Tencuiala Decorativa  Vopsea Lavabila Colorata  Vopsele diluant grund  Spuma si Silicon  Saci de rafie si folie  Trafaleti pensule diverse  Discuri de taiat  Scule si unelte  Burghie Bosch  Smirghel Klingspor  Gresie Faianta  Usite de vizitare  Chit de rosturi Ceresit  Tencuiala mecanizata  Tavan casetat Armstrong  Tavan Casetat Owa  Garduri si imprejmuiri  Cuie  Sarma de legat si ghimpata  Hidroizolatii si izolanti  Pret Ciment structo  Cum Comand  Contact  Texte alese si poezii
Materiale de constructii si vopsea lavabila
Rodev intocmire devize si antemasuratori constructii si instalatii


Linkuri sponsorizate: Imobiliare - Materiale de constructii - Rigips - Polistiren Extrudat - Vata Minerala - Tego - Gips carton - Polistiren Expandat - Osb - Vata Bazaltica - Tencuiala decorativa