Materiale de constructii, Murexin, Savana, Rigips, Super Weiss, Dufa, Baumit, Ceresit.
Livrare la domiciliu.
Yahoo:
Livrare la domiciliu - Materiale de constructii Time Construct
Vopsea Lavabila Colorata
 
preturile sunt actualizate zilnic

 Vopsea colorata lavabila Apla
contactati-ne pentru mai multe detalii

Coloram pe loc vopsele super lavabile de interior si exterior Apla de la Atlas.Puteti alege culoarea preferata din paletarul de culori cu peste 1000 de nuante.


Apla dispune de ultimele tehnologii in domeniul vopselelor. In prezent, pentru obtinerea vopselelor si tencuielilor colorate, se foloseste sistemul AplaColorSelect care se bazeaza pe masina semiautomata sau pe cea automata pentru colorare, dotata cu retetar computerizat. Sistemul are avantajul dozarii precise, culoarea fiind obtinuta rapid, in nuanta dorita de beneficiar.

Pentru orice culoare speciala solicitata, sistemul de colorare AplaColorSelect furnizeaza eficient si prompt solutia ideala.
Cum preferintele consumatorilor se indreapta din ce in ce mai mult catre emulsiile colorate, indeosebi in tonuri calde, Atlas Corporation a lansat pe piata o gama de emulsii colorate AplaLux (pentru interior) in 23 de nuante si AplaCryl (pentru exterior), in 20 de nuante standard, precum si 8 culori de baza.

In sistemul AplaColorSelect se pot obtine peste 1200 de nuante pentru
vopsele lavabile, de interior: AplaLux, AplaPremio sau AplaChrom dar si de exterior: AplaCryl.


Fisiere atasate:
Filmulet de prezentare - viziteaza
Fisa tehnica AplaCryl exterior - descarca
Fisa tehnica Apla Lux interior - descarca

* in functie de cantitate preturile sunt negociabile si transportul gratuit in Bucuresti
* preturile sunt exprimate in RON si contin TVA
* preturile pot fi modificate fara un anunt prealabil si intra in vigoare din ziua afisarii pe site
Materiale de constructii  Policarbonat Bucuresti  Rigips-Profile-Accesorii  Osb  Termosistem  Plasa sudata  Vata minerala  Vata bazaltica  Adezivi gresie si faianta  Ciment ,Glet, Sapa  Amorse Aracet Chit  Vopsea Lavabila  Tencuiala Decorativa  Vopsea Lavabila Colorata  Vopsele diluant grund  Spuma si Silicon  Saci de rafie si folie  Trafaleti pensule diverse  Discuri de taiat  Scule si unelte  Burghie Bosch  Smirghel Klingspor  Gresie Faianta  Usite de vizitare  Chit de rosturi Ceresit  Tencuiala mecanizata  Tavan casetat Armstrong  Tavan Casetat Owa  Garduri si imprejmuiri  Cuie  Sarma de legat si ghimpata  Hidroizolatii si izolanti  Pret Ciment structo  Cum Comand  Contact  Texte alese si poezii
Materiale de constructii si vopsea lavabila
Rodev intocmire devize si antemasuratori constructii si instalatii


Linkuri sponsorizate: Imobiliare - Materiale de constructii - Rigips - Polistiren Extrudat - Vata Minerala - Tego - Gips carton - Polistiren Expandat - Osb - Vata Bazaltica - Tencuiala decorativa